جوایز اسکار دیگر ارزشی برای مردم ندارند

جوایز اسکار دیگر ارزشی برای مردم ندارند

مجله لس‌آنجلس تایمز گفت وگویی با بری دیلر، مدیر سابق کمپانی پارامونت انجام داده، مدیری که در دهه هفتاد و هشتاد میلادی ریاست استودیوی پارامونت را بر عهده داشت و سپس مسوولیت کمپانی فاکس قرن بیستم در سال‌های 1990 را پذیرفت.

 

چشم‌انداز غم‌انگیز  او در مورد آینده فیلم‌ها قطعاً جالب توجه است. او در مورد مراسم اسکار هم نظرات جالب توجهی دارد.  

 

دیلر درباره مراسم اسکار می‌گوید:««اسکار یک قدمتی دارد. همه مراسم اهدای جوایز بر اساس  روندی  برگزار می شد. فیلم در سینما اکران می‌شد، اگر موفقیت آمیز بود، تبلیغات شفاهی ایجاد می کرد....اما آن روند و مسیر دیگر وجود ندارد.»

 

دیلر اشاره می کند که سابقا فیلم‌های برنده اسکار آمیزه ای از محبوبیت تماشاگر و موفقیت در فصل جوایز را داشتند.« این ویژگی مدت‌هاست که رخت بربسته. در نتیجه جوایز اسکار دیگر ارزشی برای مخاطب ملی ندارد چون مخاطب دیگر علاقه ی خود را از دست داده است... اسکار باید مراسمی برای صنعت سینما باشد نه برای مصرف کنندگان.»

 

دیلر اما الزاما به مسائلی مانند گران شدن بلیت سینما، پاندمی یا پیدایش سامانه های پخش آنلاین به عنوان دلایل ریشه ای  استقبال کم از اکران در سالن های سینما  اشاره نمی کند او ترجیح می دهد همه مشکلات را برگردن   الگوی تجاری برتری کمیت بر کیفیت آثار بیندازد که باعث ریزش شدید سینماروها شده است.

 

«من قبلاً در صنعت سینما کار کردم ، شما واقعاً اثری می‌ساختید چون برای‌تان  اهمیت داشت.» او ادامه داد: «تعریف سینما در حال گذار است و در شرایط کنونی هیچ معنایی ندارد.»

 

 

برگرفته از دنیای تصویر