اگر از درد شکم و معده رنج می‌برید این مواد غذایی به شما کم...

 اگر از درد شکم و معده رنج می‌برید این مواد غذایی
🔸 اگر از درد شکم و معده رنج می‌برید، این مواد غذایی به شما کمک می‌کنند، اما فراموش نکنید درصورت جدی‌شدن دردها باید به پزشک مراجعه کنید.
.
🔹 آنتی اکسیدان‌ها: مواد غذایی غنی از آنتی‌اکسیدان به مبارزه با التهاب شکم می‌روند و تحقیقات نشان داده مصرف روزانه دو تا چهار وعده آنتی‌اکسیدان موجود در زغال اخته، سیب، پیاز، سیر، کرفس و ... منجر به از بین رفتن علائم نفخ می‌شود.
.
🔹 فیبر: یک رژیم غذایی غنی از فیبر به هضم مؤثر مواد غذایی و کاهش التهاب معده کمک می‌کند. سبزیجات و میوه‌ها، غلات کامل، آرد کامل و برنج قهوه‌ای سرشار از فیبرند.
.
🔹 رازیانه: دانه رازیانه به شکستن و تجزیه غذاها در معده کمک کرده و سرعت هضم را افزایش می‌دهد به همین دلیل سریعاً نفخ را مهار می‌کند. رازیانه بنابر بسیاری دلایل، دمنوشی فوق العاده برای دوران قاعدگی هم محسوب می‌شود.
.
🔹 نعناع: یکی از بهترین گیاهان برای جلوگیری از نفخ محسوب می‌شود. نعناع هم به شکستن غذاها در معده کمک کرده، حالت تهوع را از بین برده و نفخ را کاهش می‌دهد. این گیاه همچنین مزاج شما را تقویت کرده که این امر می‌تواند ترشح آنزیم‌های هضمی را تحریک کند.
.
🔹 بابونه: دمنوش بابونه قبل از خواب، بعد از شام یا هر زمان دیگری در طول روز و مخصوصاً هنگامی که استرس دارید، بسیار سودمند است چون استرس هضم غذاها را متوقف می‌کند، نفخ را افزایش می‌دهد.
.
🔹 میخک: نوشیدن ۲۰ قطره عصاره میخک همراه با نیم لیوان آب، هر روز صبح با معده خالی، راهی مؤثر برای مبارزه با نفخ شکم و از بردن التهاب معده است. میخک می‌تواند ترشح مایع گوارشی را تحریک کند که این امر به حرکت غذا در طول لوله گوارش و تجزیه مواد غذایی دیر هضم مانند پروتئین‌ها، چربی‌ها و نشاسته کمک می‌کند.
.
🔹 آب لیمو: لیمو دارای خواص قلیایی است و این یعنی مصرف لیمو می‌تواند اسید معده را خنثی کند. اسید معده خود آغازگر بسیاری از مشکلات گوارشی است. نوشیدن یک لیوان آب لیموی گرم با معده خالی و در اوایل صبح برای دستگاه گوارش بسیار مفید است.
.
🔹 دارچین: بعنوان ادویه‌ای برای کاهش قندخون بالا شناخته شده اما این برای سرعت دادن به هضم، تجزیه مواد غذایی و برطرف کردن نفخ نیز فوق العاده مؤثر است. بنابراین افزودن آن به غذاها راهی مطمئن برای جلوگیری از نفخ از همان ابتدا است. طعم دارچین با هر غذایی متناسب نیست ولی می‌توانید آن را بعد از غذا یا هر زمانی از روز با چای گرم مصرف کنید.
.
#ایسنا #ایسنا_نیوز #سلامت #درد_معده #تغذیه #تغذیه_سالم #غذای_سالم
#isna #isna_news

اینستاگرام ISNA | ایسنا