چندی پیش ویدیویی در فضای مجازی منتشر شد که نشان از مجادله د...

چندی پیش ویدیویی در فضای مجازی منتشر شد که نشان ا
🔸چندی پیش ویدیویی در فضای مجازی منتشر شد که نشان از مجادله دو زن در اتوبوس بی‌آرتی داشت و حواشی متعددی را ایجاد کرد. اما اکنون ویدیوی دیگری در رسانه ملی منتشر شده و زنی که در آن ماجرا به او تذکر حجاب داده شد، به اشتباه خود اعتراف می‌کند

محمد لسانی، کارشناس سواد رسانه، درباره‌ی پخش چنین ویدیوهایی از تلویزیون معتقد است:
▪️کسانی که ویدیوی صداوسیما در خصوص دعوای حجاب در اتوبوس را دیدند، «روایت وارونه در فضای شبکه اجتماعی» را تشخیص داده و از سوی دیگر هر دو نفر هم به رفتار خود با دیده نقد نگاه کردند.
.
▪️اما در خصوص موفقیت این ویدیو در کنترل جریان اجتماعی واقعاً باید با تردید نگریست.
.
▪️هنوز صدا و سیما رسانه مسلط است، اما این رسانه چون دهه ۷۰ نیست که رضایت بالای ۹۰ درصد مخاطبان را پوشش دهد؛ قطعاً ریزش داشته است.
.
▪️افرادی که این روایت تولیدشده (روایت صداوسیما) را با تردید نگاه می‌کنند یا روایت مخالف را خوانش می‌کنند، کسانی‌اند که رسانه‌ی مسلطشان فضای مجازی است و زیستشان در فضای مجازی پررنگ است.
.
▪️وقتی این محصول را می‌بینیم، مشاهده می‌کنیم که برای طیفی از مخاطبان کارکرد دارد اما برای طیفی که خوانش متفاوتی دارند، قابل پذیرش نیست.
.
▪️بستر ویدیوی اول رسانه‌های داخلی نبود و رسانه‌های خارجی بود و جواب به آن در رسانه‌های داخلی گویا به تأثیرگذاری رسانه‌های خارجی صحه گذاشته که نقض غرض است.
.
#ایسنا #ایسنا_نیوز #حجاب #قانون_حجاب #اعترافات_تلویزیونی #صدا_و_سیما #صداوسیما #رسانه_ملی #سواد_رسانه_ای #سواد_رسانه
#isna #isna_news

اینستاگرام ISNA | ایسنا