اینفلوئنسرها چه افرادی هستند؟

پاسخ شما به تاپیک

samani

20:12:12 1401/03/15

گزارش

اما شغل اینفلوئنسر چیست ؟ بخش‌های فعالیت Influencer ممکن است بسیار گسترده باشد. افراد حوزه مارکتینگ از قدیم و به صورت سنتی آن دسته از اینفلوئنسرها یا بازاریابی تأثیرگذار را هدف قرار می‌دهند که به سادگی قابل شناسایی باشند؛ از جمله افراد فعال در مطبوعات، آنالیزورهای صنعتی و همچنین مسئولین اجرایی رده بالا.

 

به این ترتیب اینفلوئنسر چیست؟ یا اینفلوئنسر کیست؟ برای بسیاری از شرکت‌ها که در زمینه فروش محصولات به صورت مستقیم به مشتریان و از طریق خرده‌فروشی فعالیت دارند، اینفلوئنسر کسی است که برای خریدار محصولات و کارمندان آن شرکت شناخته شده است. بنابراین، اینفلوئنسر مارکتینگ چیست؟ از نظر بسیاری از شرکت‌هایی که با روش بنگاه به بنگاه یا B2B فعالیت می‌کنند، گستره Influencer ممکن است بسیار گسترده و متنوع بوده و شامل افرادی همچون مشاوران، قانونگزاران دولتی، فعالان حوزه مالی و اعتباری و همین طور بخش‌های مرتبط شود.

 

فروشندگان لازم است که به شناسایی و طبقه‌بندی اینفلوئنسرهای بازار خود بپردازند. این مسئله مستلزم تهیه کردن یک برنامه شناسایی Influencer بسیار جامع و ایجاد نوعی معیار برای طبقه‌بندی تاثیرات اینفلوئنسرها بر روند تصمیم‌گیری افراد است.

 

همچون تنوع موجود در حوزه‌های فعالیت اینفلوئنسرها، این افراد در زمان‌های مختلف ممکن است نقش‌های مختلفی بر روند تصمیم‌گیری افراد داشته باشند. این موضوع در کتاب مارکتینگ اینفلوئنسر نوشته براون و هایس مطرح شده است. در زمان‌های مختلف و بسته به نوع و یا حوزه فعالیت، یک Influencer ممکن است تاثیر متفاوتی بر روند تصمیم‌گیری بگذارد.

 

 

انواع اینفلوئنسر

حال که با معنای اینفلوئنسر آشنا شدیم، در ادامه این مقاله باید به این نکته اشاره کنیم که یک Influencer به دسته‌های زیر تقسیم می‌شود. به این ترتیب، بهتر است تفاوت بلاگر و اینفلوئنسر را نیز در این زمینه بدانید. لازم به ذکر است که آخرین دسته از همه مهم‌تر قلمداد می‌شود:

  • سلبریتی ها
  • متخصصین
  • بلاگر
  • میکرو اینفلوئنسر

 

منبع: پلازا

بپسند

0 پسند

kamyar

20:07:10 1401/03/15

گزارش

اینفلوئنسر کیست؟

 

واژه influencer در لغت به معنی «تاثیرگذار» است. اما در دنیای شبکه‌های اجتماعی به کسانی گفته می‌شود که در یک یا چند شبکه اجتماعی شناخته شده باشند. اینفلوئنسرها در حقیقت سلبریتی‌های شبکه‌های اجتماعی هستند. در حالی که شاید خارج از آن شبکه اجتماعی زندگی کاملا عادی داشته باشند و آنچنان شناخته شده نباشند!

 

در میان مردم اصلاحاتی مثل «شاخ» برای توصیف اینفلوئنسر استفاده می‌شود.

 

اصطلاح اینستافیمس (instafamous) هم اشاره به اشخاص تاثیرگذار در شبکه اجتماعی اینستاگرام دارد.

 

اینفلوئنسرها از کجا شکل گرفتند؟

 

اولین تاثیرگذاران بی نام و نشان در دنیای اینترنت حدود ده سال پیش و بر بستر سرویس یوتیوب اعلام وجود کردند.

 

در اواسط دهه ۲۰۰۰ میلادی، درست زمانی که سرویس اشتراک گذاری ویدئو یوتیوب توسط گوگل خریداری شده بود. کسانی شروع به فعالیت جدی در یوتیوب کردند و توانستند توجه زیادی را به خود جلب کنند. به شکلی که افراد زیادی ویدئوهای آنها را می‌دیدند، به اشتراک می‌گذاشتند و منتظر انتشار ویدئوی بعدی آنها بودند.

 

شوخی‌های غیرمعمول، آموزش، مستندنگاری و اسکرین کست از مراحل مختلف بازی‌های کامپیوتری از جمله موضوعاتی بودند که برای تولید ویدئوی در یوتیوب مورد استفاده قرار می‌گرفتند.

 

اگر با اصطلاح یوتیوبر (YouTuber) مواجه شدید؛ بدانید که منظور همان شاخ ها و افراد تأثیرگذار یوتیوب هستند.

به مرور زمان و افزایش ضریب نفوذ شبکه‌های اجتماعی سر و کله اینفلوئنسرها در دیگر شبکه‌های اجتماعی مثل فیسبوک و توییتر هم پیدا شد.

بپسند

0 پسند