انصاری مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در گف...

انصاری مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری ت
انصاری، مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در گفت‌و‌گو با ایسنا:
.
◾ با توجه به شرایط آب و هوایی پایتخت از جمله بارندگی کم، شروع گرمای زودهنگام در فصل بهار طی چند سال اخیر و کمبود منابع آبی برای فضای سبز بهتر است به جای گونه‌های گیاهی بومی از عبارت «گونه‌های سازگار و بومی» استفاده شود چون برخی درختانی که در دهه‌های گذشته در تهران کاشته شده بودند و رشد مناسبی داشتند و حتی بومی محسوب می‌شدند، در حال حاضر به دلیل شرایط آب و هوایی فعلی تهران، خشک شده‌، آفت زده‌ و بیمار شده‌اند.
.
◾ از سال‌های گذشته گونه‌هایی مانند چنار، توت، نارون، اقاقیا، کاج و سرو و ... در تهران کاشته می‌شد اما در حال حاضر برخی از آن‌ها به دلیل هوای گرم و خشک تهران کمتر مورد استقبال قرار می‌گیرند.
.
◾ پایتخت پیش از این به چنارستان معروف بود اما این درخت به دلیل عدم تطابق با شرایط دمایی فعلی تهران، پیشنهادهای کمتری برای کاشت دارد. درخت توت نیز به دلایل گوناگون مانند نیاز به هرس و بستر مناسب ازدیاد آفت سفیدبالک (به‌ویژه در سال‌های گذشته) در حال حاضر برای کاشت پیشنهاد نمی‌شود.
.
◾ درخت نارون هم از گونه‌های بومی تهران بود که اراده خوبی برای کاشت آن وجود داشت ولی به دلیل آفت سوسک برگ‌خوار نارون و کنترل مشکل آفت، در حال حاضر کمتر کاشته می‌شود.
.
◾ کاشت گیاهان سازگار با اقلیم تهران مانند بید مجنون و اقاقیا و درختان مثمر مانند سنجد، خرمالو، عناب  و ... می‌تواند ضمن زیبایی منظر شهری باعث جذب پرندگان بومی و مهاجر و حضور بیشتر این گونه‌های جانوری زیبا در اکوسیستم شهری شود.
.
#ایسنا #ایسنا_نیوز #تهران #تغییرات_اقلیمی #چنار #توت #گونه_گیاهی #فضای_سبز #اقاقیا #بید_مجنون #سنجد
#isna #Isna_news

اینستاگرام ISNA | ایسنا