اعماق ساخته شاکون باترا با بازی دیپیکا پادوکنسیدهانت چاتورو...

اعماق ساخته شاکون باترا با بازی دیپیکا پادوکنسیده
«اعماق» ساخته شاکون باترا با بازی دیپیکا پادوکن،سیدهانت چاتورودی،آنانیا پاندی،نصیرالدین شاه از ماه فوریه در آمازون پخش شد.
این فیلم منتقدان را به دو دسته تقسیم کرده است. و نسبت به فیلم قبلی شاکون باترا، «کاپور و پسران» چندان مورد توجه منتقدان هندی قرار نگرفته است. آنوپاما چوپرا، نویسنده، فیلمنامه نویس و منتقد در ریویویی درباره «اعماق» که در این چند ماه می‌توان از مهم‌ترین و بحث برانگیزترین تولیدات سینمای هند برشمرد، چنین می‌نویسد:
کاران به نامزدش آلیشا در ابتدای فیلم «اعماق» ساخته شاکون باترا می‌گوید: هیچ چیزی دو روزه تغییر نمی‌کنه.. این دیالوگ دقیقاً همان چیزی است که اتفاق خواهد افتاد. در سفر زوج کرن و آلیشا به علی‌باگ آنها با زین نامزد دخترعموی آلیشا ملاقات می کنند. در ادامه اشتیاق به عشق تبدیل می شود. و سرانجامش تراژدی است اما نه آن گونه که تماشاگر انتظار دارد. شاید به همین دلیل است که دیپیکا پادوکن (بازیگر نقش آلیشا) در مصاحبه ای در سال 2020 این فیلم را «نوآر خانگی» توصیف کرد.
.
شاکون باترا با سه فیلم - «یکی من و یکی تو»، «کاپور و پسران »و اکنون Gehraiyaan/اعماق چیزی را توسعه داده است که شما می توانید آن را یک سبک واریته‌ی مشاهده گر بنامید. این اصطلاح بر اساس نقش‌آفرینی‌های ناتورالیستی و فیلمبرداری و تدوین روان پی‌ریزی شده است که حال و هوای داستان را به تصویر می کشد. شاکون شاگرد مکتب وودی آلن و وس اندرسون است و کاری را که انجام می دهد به عنوان "هرج و مرج" توصیف می کند. بهترین مثالش آن صحنه فوق العاده لوله کش در «کاپور و پسران» است که در آن لوله کش بدبخت شاهد خانواده ای ناکارآمد در مرحله پیشرفته فروپاشی است. صحنه پردازی هنرمندانه و حرکات دوربین ما را به بخشی از جنگ آنها می برد. انگار با آنها در اتاق نشیمن ایستاده ایم.
.
«اعماق» بر اساس همان اصول ساخته شده است، اما شاکون احساسات و طنز را به شدت در این فیلم تقلیل می دهد و «اعماق» قربانی چیزی می شود که من آن را مرگ توسط مینیمالیسم می نامم، من این مرگ را با اصطلاح «اضطراب مردمان شیک» ترکیب می کنم.
مطلب کامل را در سایت دنیای تصویر بخوانید

#دنیای_تصویر #دنیای_تصویر_آنلاین #سینمای_هند #دیپیکا_پادوکن #اعماق #سینما #فیلم

اینستاگرام دنیای تصویر/dtonline