سیدمحمدرضا میرتاج‌الدینی در گفت‌وگو با ایسنا ◾حذف ارز ترجیح...

سیدمحمدرضا میرتاج‌الدینی در گفت‌وگو با ایسنا ◾حذف
سیدمحمدرضا میرتاج‌الدینی در گفت‌وگو با ایسنا:
◾حذف ارز ترجیحی (ارز ۴۲۰۰ تومانی) به معنای حذف یارانه نیست، بلکه به منزله اصلاح روند معیوب و غلط گذشته است.
.
◾برای نمونه در بحث دارو اگر این روند برای سال آینده ادامه یابد حدود ۹۰ هزار میلیارد تومان یارانه پنهان باید پرداخت شود که حداقل فضای رانت ۱۰ هزار میلیاردی ایجاد خواهد شد.
.
◾امروز ارز ترجیحی در حلقه‌های مختلف می‌چرخد تا به دست مردم برسد و جذابیتی برای رانت و فساد در حلقه‌های مختلف ایجاد می‌شود. به عنوان نمونه در بحث ارز ترجیحی دارو حداقل ۲۰۰ شرکت به تعزیرات معرفی شده‌اند.
.
◾هدف ما حذف بستر رانت و فساد است؛ حلقه‌ی نهایی که مردمند باید بصورت مستقیم این یارانه را دریافت کنند. یارانه دارو به یک شکل و یارانه لبنیات، گوشت، مرغ و نان نیز به شکل دیگر.
.
◾در موضوع گندم دولت اعلام کرده که قیمت نان افزایش نخواهد یافت بلکه صرفاً روند اصلاح می‌شود و مردم همان قیمت قبلی را می پردازند و مابه التفاوت قیمت را دولت به نانواها پرداخت می کند.
.
◾در بحث دارو نیز ارز به سازمان‌های بیمه‌گر داده می‌شود، اما یکی از شرط‌های ما این است که افرادی که بیمه نیستند از طریق بیمه سلامت، همگی تحت پوشش قرار بگیرند.
.
◾مردم باید بدانند که حذف ارز ترجیحی در لایحه بودجه به معنای حذف یارانه‌ها نیست، بلکه یارانه‌ها آشکار خواهد شد و کارت اعتباری به مردم داده می‌شود و هر ماه مبلغی در این کار‌ها شارژ می‌شود که صرفاً برای خرید کالا است.
.
◾حدود ۲۰ تا ۲۵ قلم کالا تعریف می‌شود و فقط از فروشگاه‌ها می‌توان خرید کرد. البته هنوز توافقی صورت نگرفته و در حال بحث و بررسی هستیم.
.
#ایسنا #ایسنا_نیوز #ارز #ارز۴۲۰۰ #ارز_ترجیحی #دلار #یارانه #هدفمندی_یارانه_ها #مجلس #مجلس_انقلابی #مجلس_شورای_اسلامی #بودجه
#isna #isna_news

اینستاگرام ISNA | ایسنا