◾پژوهشگران با انجام یک مطالعه و بررسی بیش از ۷۰ هزار نفر می...

◾پژوهشگران با انجام یک مطالعه و بررسی بیش از ۷۰ ه
◾پژوهشگران با انجام یک مطالعه و بررسی بیش از ۷۰ هزار نفر، میزان استرس، اضطراب و تاب‌آوری افراد را در روزهای ابتدایی همه‌گیری کووید-۱۹ در ایران مورد ارزیابی قرار دادند.
.
◾این پژوهش نشان داد اکثر ایرانیان در طول اپیدمی کووید-۱۹ دارای اضطراب متوسط تا شدید (۸۰.۱۷ درصد) بودند و سطح بالای استرس بیش از حد در ۶.۶ درصد از افراد گزارش شد.
.
◾اکثر افراد (۵۹.۴ درصد) سطح متوسط و ۳۴ درصد از افراد سطح پایین استرس را گزارش کردند و اکثر افراد سطوح تاب‌آوری متوسط (۴۷.۱ درصد) و بالا (۴۸.۹ درصد) را گزارش کردند.
.
◾بررسی‌های این مطالعه نشان داد که جنسیت و وضعیت تأهل تنها متغیرهایی بودند که با اضطراب و تاب‌آوری ارتباط معنی‌داری داشتند. مرد بودن، بطور قابل توجهی با سطح تاب‌آوری بالاتر و سطح اضطراب پایین‌تر مرتبط بود همچنین مجرد بودن و بیوه یا مطلقه بودن، بطور قابل توجهی با تاب‌آوری بالاتر و با اضطراب کمتر همراه بود.
.
◾در این مطالعه بیشتر شرکت‌کنندگان در این مطالعه مرد (۶۴.۳ درصد)، متاهل (۷۵.۸ درصد)، دارای مدرک تحصیلی لیسانس (۳۷.۶ درصد)، دارای سطح درآمد متوسط (۷۰.۴ درصد) و فاقد شرایط مزمن قبلی (۸۰.۹ درصد) بودند. میانگین سنی شرکت‌کنندگان نیز حدود ۴۱ سال بود.
.
◾این مطالعه از ۲۸ اسفند ۱۳۹۸ تا ششم فروردین ۱۳۹۹ انجام شده و پژوهشگران با طراحی یک پرسش‌نامه آنلاین ۷۰ هزار و ۱۸۰ نفر از ۳۱ استان کشور را از نظر میزان استرس، اضطراب و تاب‌آوری بررسی کرده‌اند و داده‌های به‌دست آمده با استفاده از روش‌های آماری تحلیل شدند.
.
◾به گزارش ایسنا، با شیوع کروناویروس در جهان، تعداد بسیار بالای موارد ابتلا و مرگ‌ومیر منجر به مشکلات روانی مانند استرس، اضطراب و افسردگی در جامعه شده و وحشت عمومی ناشی از شیوع ویروس کرونا علائم اضطراب را افزایش داده است.
.
◾این علائم مربوط به پاسخ محافظتی طبیعی بدن در برابر استرس ناشی از بیماری همه‌گیر است که می‌تواند دو جنبه مثبت و منفی داشته باشد؛ با وجود اینکه این سیستم باعث ایجاد علائمی می‌شود، می‌تواند با افزایش سازگاری برای افراد مزایای بلندمدتی داشته باشد.
.
◾اضطراب مفرط و دائمی یک مشکل ناتوان‌کننده است و می‌تواند باعث تغییرات فیزیولوژیک و تضعیف سیستم ایمنی شود و بدن را در برابر عوامل بیماری‌زا آسیب‌پذیر کند.
.
◾همچنین اضطراب می‌تواند باعث علائمی مانند تب، تعریق، تنگی نفس و ... شود و به دلیل این‌که این علائم با علائم بیماری کووید-۱۹ مشترک است، می‌تواند برای افراد گیج‌کننده باشد.
.
#ایسنا #ایسنا_نیوز #استرس #اضطراب #تاب_آوری کرونا #کروناویروس #کووید۱۹
#isna #isna_news

اینستاگرام ISNA | ایسنا