◾پروفسور تونی بلیکلی اپیدمیولوژیست برجستهٔ استرالیایی معتقد...

◾پروفسور تونی بلیکلی اپیدمیولوژیست برجستهٔ استرال
◾پروفسور تونی بلیکلی، اپیدمیولوژیست برجستهٔ استرالیایی معتقد است که سویهٔ اُمیکرون ممکن جایگزین سویهٔ بسیار عفونی دلتا شده و کلید پایان همه‌گیری کووید-۱۹ باشد.
.
◾بلیکلی معتقد است که گرچه اُمیکرون بیشتر از دلتا قابل انتقال است اما سویه‌ای با شدت بیماری کمتر است.
.
◾او می‌گوید این سویه باید خفیف‌تر باشد اما هنوز دقیقاً نمی‌دانیم که امیکرون چقدر خفیف‌تر است به این معنی که باید میزان بستری‌شدن در بیمارستان‌ها کمتر باشد و جایگزین دلتا شود و شاید موهبتی باشد که خروج از همه‌گیری را رقم زند.
.
◾بلیکلی افزود به نظر می‌رسد اُمیکرون نسبت به سویه دلتا کمتر خطرناک است اما در عین حال ممکن است سویهٔ بعدی شدیدتر باشد.

🔸گزارش‌های اولیه از آفریقای جنوبی نشان می‌دهد، افراد مبتلا به سویه اُمیکرون تنها علائم خفیفی ازجمله خستگی شدید، بدن درد و خارش گلو را گزارش کرده‌اند و کارشناسان بهداشت هنوز گزارشی مبنی بر از دست دادن حس چشایی و بویایی بیماران دریافت نکرده‌اند. با این حال آنها تأکید دارند که تحقیقات درباره‌ی سویهٔ امیکرون و اثرات آن هنوز در مراحل اولیه است.
.
◾ همچنین پل کلی، یکی از مقامات ارشد پزشکی در استرالیا، می‌گوید: هیچ نشانه‌ای وجود ندارد که نوع اُمیکرون کشنده‌تر از سایر گونه‌ها باشد و در واقع ممکن است برعکس باشد.
.
◾کلی افزود: از بیش از ۳۰۰ موردی که تاکنون در بسیاری از کشورها تشخیص داده شده، همه به بیماری بسیار خفیف مبتلا بوده یا هیچ علامتی نداشته‌اند. بسیاری از موارد ابتلا در افراد واکسینه شده است، با این حال مدرکی وجود ندارد که نشان دهد واکسن‌های کووید-۱۹ موجود در برابر تازه‌ترین نوع کرونا کارایی ندارند.
.
#ایسنا #ایسنا_نیوز #کرونا #کروناویروس #کووید۱۹ #کرونای_امیکرون #اپیدمی #همه_گیری #پاندمی #واکسن_کرونا
#isna #isna_news

اینستاگرام ISNA | ایسنا