◾نگرانی‌های مربوط به عفونت مجدد از طرق سویه‌ی جدید کروناویر...

◾نگرانی‌های مربوط به عفونت مجدد از طرق سویه‌ی جدی
◾نگرانی‌های مربوط به عفونت مجدد از طرق سویه‌ی جدید کروناویروس سؤالاتی را درباره‌ی کاهش ایمنی در برابر کووید-۱۹ ایجاد کرده است.

◾در حال حاضر معیاری که برای آزمایش کاهش ایمنی استفاده می‌شود، آزمایش آنتی‌بادی است و نتایج مطالعات متعدد، کاهش آنتی‌بادی‌ها پس از حدود پنج ماه از تزریق دوز دوم را نشان داده‌اند و محققان اظهار کردند که این کاهش ایمنی باعث ایجاد عفونت‌های جدید خواهد شد.
.
◾اکنون تحقیقاتی در حال انجام است تا مشخص کند آیا نوع اُمیکرون می‌تواند از مصونیت ایجاد شده توسط واکسن‌های کووید-۱۹ عبور کند یا خیر. البته تولیدکنندگان پیشروی واکسن مانند مدرنا و فایزر اعلام کردند که در صورت نیاز، کار روی واکسن‌های مخصوص اُمیکرون را آغاز خواهند کرد.
.
◾مرکز کنترل و پیشگیری بیماری آمریکا (CDC) می‌گوید که دوزهای تقویت‌کننده می‌توانند کلید دفاع در برابر سویه‌ی اُمیکرون باشند. این مرکز دوز تقویت‌کننده را برای همه بزرگسالان توصیه می‌کند با این شرایط که شش ماه از دریافت دوز دوم واکسن فایزر یا مدرنا یا دو ماه پس از تک دوز واکسن جانسون و جانسون گذشته باشد.
.
◾همچنین پروفسور سلیم عبدالکریم، اپیدمیولوژیست اخل آفریقای جنوبی که این سویه اولین‌بار آنجا شناسایی شد، معتقد است: احتمالاً افراد واکسینه‌شده در برابر بیماری شدید یا مرگ ناشی از سویه‌ی امیکرون محافظت می‌شوند.
.
#ایسنا #ایسنا_نیوز #کروناویروس #کرونا #کووید۱۹ #کرونای_امیکرون #امیکرون #واکسن #واکسن_کرونا
#isna #isna_news

اینستاگرام ISNA | ایسنا