پژوهشگران آمریکایی پادتن جدیدی را شناسایی کرده‌اند که می‌تو...

پژوهشگران آمریکایی پادتن جدیدی را شناسایی کرده‌ان
🔸پژوهشگران آمریکایی، پادتن جدیدی را شناسایی کرده‌اند که می‌تواند با کووید-۱۹ کنونی و انواع متفاوت کروناویروس مقابله کند
.
◾دانشمندان دانشگاه دوک و دانشگاه چپل هیل کارولینای شمالی در پژوهش مشترکی، پادتن جدیدی را شناسایی و آزمایش کرده‌اند که شدت عفونت ناشی از کروناویروس را کاهش می‌دهد.
.
◾مدیر مؤسسه‌ی واکسن انسانی دوک گفت: این پادتن، پتانسیل درمان همه‌گیری کنونی را دارد. همچنین، می‌تواند برای همه‌گیری‌های آینده و سایر انواع کروناویروس که از حیوان به انسان منتقل می‌شوند هم قابل دسترسی باشد.
.
◾پژوهشگران مؤسسه دوک این پادتن را روی خون یک بیمار مبتلا به نوع اصلی کروناویروس و یک بیمار مبتلا به کووید-۱۹ شایع کنونی آزمایش کردند. آنها بیش از ۱۷۰۰ پادتن را شناسایی کردند که سیستم ایمنی، آنها را برای اتصال به نواحی خاص روی ویروس‌های خاص تولید می‌کند تا از آلوده‌شدن سلول‌ها به پاتوژن جلوگیری شود.
.
◾هنگامی که ویروس‌ها جهش می‌یابند، بسیاری از نقاط اتصال تغییر می‌کنند یا حذف می‌شوند و پادتن‌ها نیز اثر خود را از دست می‌دهند. اغلب، مکان‌هایی روی ویروس هستند که با وجود جهش‌ها، بدون تغییر باقی می‌مانند. این گروه پژوهشی، بر پادتن‌هایی تمرکز کردند که این مکان‌ها را هدف قرار می‌دهند.
.
◾دانشمندان دانشگاه دوک ۵۰ پادتن را در میان ۱۷۰۰ پادتن پیدا کردند که توانایی اتصال به هر دو نوع کروناویروس را داشتند. بررسی‌های بیشتر توسط دانشمندان دانشگاه کارولینای شمالی هم نشان داد که یکی از این پادتن‌ها، بسیار قوی است و می‌تواند علاوه بر انسان، بر کروناویروس حیوانی هم اثرگذار باشد.
.
◾دانشمندان دانشگاه کارولینای شمالی دریافتند که وقتی این پادتن پس از عفونت تجویز شد، نشانه‌های عفونت شدید ریوی را در مقایسه با حیواناتی که با پادتن درمان نشده بودند، کاهش داد. آنها معتقدند فعالیت درمانی این پادتن حتی پس از آلوده شدن موش‌ها نشان می‌دهد که این پادتن نه تنها می‌تواند درمانی برای همه‌گیری کنونی باشد، بلکه برای جلوگیری از شیوع یک بیماری همه‌گیر در آینده نیز مورد استفاده قرار بگیرد.
.
#ایسنا #ایسنا_نیوز #کرونا #کرونا_ویروس #کووید۱۹ #پژوهش #تحقیق #دانشگاه #علمی #واکسن #پادتن
#isna #isna_news

اینستاگرام ISNA | ایسنا