⚫گفتگوی جمعی از تهیه‌کنندگان با معاون ساترا خودمان حد و مرز...

⚫گفتگوی جمعی از تهیه‌کنندگان با معاون ساترا خودما
⚫گفتگوی جمعی از تهیه‌کنندگان با معاون ساترا:
🔴خودمان حد و مرز ممیزی را می‌دانیم!

نشست ساترا و جمعی از تهیه‌کنندگان پلتفرم های صوت و تصویر امروز چهارشنبه ۲۸ مهرماه در ساترا برگزار شد.
.
در این نشست وحید فرهمند قائم مقام رئیس ساترا، محمدرضا تخت‌کشیان، مهدی فرجی، علی سرتیپی، اسماعیل عفیفه، محمد شایسته، محمدحسین قاسمی، مصطفی کیایی، علی اسدزاده و مصطفی احمدی حضور داشتند.
.
وحید فرهمند قائم مقام ساترا در ابتدای نشست ضمن ارایه گزارش عملکرد ۱۰ ماهه دبیرخانه محتوای حرفه‌ای ساترا گفت: ورود محتوایی ساترا در سریال‌ها از سریال «قورباغه» آقای اسدزاده و و پلتفرم نماوا شروع شد. از آنجا که پلتفرم بخش خصوصی است امکان هماهنگ کردن آن با ساختار و بخش دولتی در زمان کوتاه میسر نیست.»
.
علی اسدزاده تهیه‌کننده در این نشست اظهار کرد: من برای دو سریال از ساترا مجوز نمایش گرفته‌ام و شاهد همکاری مناسبی از سوی این مجموعه بوده ام. بسیاری از ما از ممیزی آسیب دیده‌ایم. همه ما حد و مرزها را می‌شناسیم اما باید بیشتر کارگزاری ما را بشناسد. ساترا باید علاوه بر پلتفرم با تهیه‌کننده هم سروکار داشته باشد.
.
علی سرتیپی با عنوان کردن دغدغه‌های خود گفت: مشکل حال حاضر ما فقدان آگاهی است. ما باید طبق یک برنامه‌ریزی بدانیم با چه کسانی طرف هستیم. این پیچیدگی در ساترا باید برای ما حل شود. اصل کلام من به ناشناخته بودن ارتباطات است. ما برای جمعیتی کار تولید می‌کنیم که سریال های ایرانی را می‌بینند و این به معنای خدمت به فرهنگ کشور است.
.
محمدرضا تخت‌کشیان در بخشی دیگر از نشست تصریح کرد: واقعیت این است کاری که ما قصد ساخت آن را داریم چند درصد مشکل خواهد داشت. وقتی آقای فرهمند میزان مداخلات ساترا به محتوا را عنوان می‌کنند پس یعنی ما درصد بالایی درست عمل کرده‌ایم و این جای تقدیر دارد. ما باید بدانیم مشکل کار کجاست.
.
مصطفی شایسته نیز عنوان کرد: در سریال «می‌خواهم زنده بمانم» فقط پروانه نمایش را از ساترا دریافت کردیم و در بحث اصلاحات مشکلی نداشتیم اما باید بگویم اصلاحیه‌های شناور کار را برای ما سخت می‌کنند.»
.
حمایت ساترا از تهیه‌کنندگان
محمدحسین قاسمی هم در این نشست بیان کرد: سینمای ما در جهان جزو ۱۰ کشور برتر است. ما در هیچ صنعتی این‌طور نیستیم. رسانه ملی و پلتفرم با هم رقیب نیستند زیرا این دو دارای دوفضای جداگانه هستند. پلتفرم کمی به واقعیت جامعه نزدیکتر است بنابراین باعث جذب مخاطب شده است.»

اینستاگرام FilmnetNews | فیلم‌نت نیوز