باغبانی در گفت‌وگو با ایسنا ◾ مدل بومی تعیین خط فقر توسط کم...

باغبانی در گفت‌وگو با ایسنا ◾ مدل بومی تعیین خط ف
باغبانی در گفت‌وگو با ایسنا:
◾ مدل بومی «تعیین خط فقر» توسط کمیته امداد طراحی شده است. در بخش فقر خوراک و فقر غیرخوراک برای اولین بار استانداردسازی جدیدی در کمیته امداد متناسب با شرایط خانواده‌ها شکل گرفته است.
.
◾ این سبد استانداردسازی و قیمت‌گیری می‌شود و حدوداً حداقل مبلغ مورد نیاز یک نفر در بخش خوراک که باید داشته باشد بصورت آنلاین در ۱۸۳۵ نقطه کشور تولید و مشخص می‌شود.
.
◾ قیمت سبدی که تولید می‌شود از جنس کاربردی است؛ خط فقری که بتواند در حوزه عملیات و اجرا، فقیر را از غیر فقیر تفکیک کند و کاربرد داشته باشد.
.
◾ در این مدل بومی اینگونه نیست که خط فقری را در نظر بگیریم و آن را مشمول همه بدون توجه به تفاوت‌های منطقه‌ای بدانیم، بلکه برای هر خانواده‌ای حداقل‌هایی در حوزه خوراک و غیرخوراک مشخص و استانداردسازی شده است.
.
◾پس از مشخص شدن حداقلی‌های هر خانوار و شناسایی آنها، آمار افرادی که حداقل‌های مورد نیاز را ندارند مشخص می‌شود. بر این اساس اگر قرار است منابع کشور اختصاص پیدا کند، باید به این افراد اختصاص پیدا کند.
.

◾در این مدل بومی آمار دقیق و تعیین شده‌ای را از تعداد فقرای هر محله و شهر کسب می‌کنیم. تمام تلاش ما این است که افراد فقیر واقعی را هم به مجموعه‌ی خیّر و احسان کشور، و هم به مجموعه‌ی حاکمیت معرفی کنیم و اگر قرار است یارانه یا هر نوع تصمیمی برای فقرا اتحاذ شود، مجموعه حاکمیت با مراجعه به این سامانه بتواند درست تصمیم‌گیری کند تا منابع هدر نرود.
.
#ایسنا #ایسنا_نیوز #فقر #فقیر #فقرا #خط_فقر #یارانه #اقتصاد #کمیته #کمیته_امداد
#isna #isna_news

اینستاگرام ISNA | ایسنا