معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی در گفت‌و‌گو با ایسن...

معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی در گفت‌و‌
معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی در گفت‌و‌گو با ایسنا:
.
◾ اگر در واحد صنعتی پرورش طیور آنفلوآنزای فوق حادپرندگان مشاهده شود، تمام طیور و تخم مرغ های آن واحد معدوم و از چرخه مصرف انسانی به طور کامل خارج می شوند.
.
◾ یک واحد صنعتی پرورش طیور در خراسان جنوبی درگیر آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان شد که با تاخیر دو تا سه هفته ای این بیماری را گزارش کرد و همین امر باعث شد که آن واحد اولیه تبدیل به آتش فشانی از ویروس شود و واحدهای دیگر مرغ گوشتی، تخم گذار و مادر اطراف خود را تا حد زیادی درگیر کند.
.
◾ ۱۹ کانون بیماری در خراسان جنوبی شناسایی شد. اما خوشبختانه در سه تا چهار روز اخیر گزارشی از تلفات ناشی از این بیماری  نداشتیم و احساس می کنیم که یک گام از ویروس جلوتر هستیم
.
◾ تمام نمونه هایی جدا شده از این بیماری در کشور H۵N۸ بوده و اگرچه بالقوه مشترک بین انسان و حیوان است اما خوشبختانه تا به این لحظه موردی از این بیماری در انسان مشاهده نشده  است.
.
◾ ویروس آنفلوآنزا نسبتا حساس است و در یک درجه حرارت ۵۰ تا ۵۵ درجه سانتی گرادی عملا غیر فعال می شود؛ بنابراین اگر مواردی هم با تخلف وارد بازار شوند پس از پخته شدن و حرارت دیدن از بین می رود و بنابراین نگرانی از این بابت نداریم.
.
#ایسنا #ایسنا_نیوز #آنفولانزا #مرغداری #مرغ
#isna #isna_news

اینستاگرام ISNA | ایسنا