شهر افسانه ای بنگار در هندوستان بنگار " Bhangarh " شهری تا...

شهر افسانه ای بنگار در هندوستان بنگار هندوستان
شهر افسانه ای بنگار در هندوستان

بنگار " Bhangarh " شهری تاریخی غوطه ور در افسانه ها

در کشور هند ، در شمال ناحیه ی راجستان مکانی وجود دارد با نام بنگار (Bhangarh). #بنگار در گذشته یک شهر بوده که زندگی در آن جریان داشته ، اما به ناگه متروکه شد ...هنوز بعد از این همه سال که از ساخت این شهر در سال ۱۵۷۳ می گذرد ، مشخص نیست که چه شد مردمان بنگار دیارشان را ترک کردند ؛ خودشان رفتند یا آن ها را قتل علم کردند ...این ها دلایلی است که سبب شده تا شهر بنگار همیشه روایت گر افسانه هایی مبهم باشد . در کنار ارزش تاریخی این مکان ، اتفاقاتی که پشت سر گذاشته و دلایلی که به خاطر آن ها متروکه شده است ،آن را با ارزش تر می کنند .چیزی که بنگار را عجیب می کند این است که گفته ها و شنیده ها حاکی از آن است که شب هنگام ارواحی در میان خرابه های شهر پرسه می زنند ، ارواحی که شاید بنگار آن ها را تسخیر کرده است ..طبق همین افسانه ها می گویند اگر در تاریکی شب در بنگار بمانی روح مردمانش داستان واقعی این مکان را برایت تعریف خواهند کرد . به همین دلیل حضور مردم و بازدیدکنندگان بنگار که کم هم نیستند از غروب آفتاب تا طلوع آفتاب ممنوع است .

بنگار ، شهری نفرین شده به دست ارواح | هند

شهری نفرین شده در #هندوستان که از آن با عنوان وحشتناک ترین مکان در #آسیا یاد می کنند ...جایی که امروز از آن تنها خرابه هایی بیش باقی نمانده است ...این یک شهر تاریخی متروکه است ...اما گویا این خرابه ها ، زمانی که خورشید غروب می کند و تاریکی شب سایه می افکند ، مآمن ارواح است ؛ ارواحی که روحشان تسخیر شده است و آرامش را در خانه های شان جستجو می کنند .همراه کارناوال باشید .

روزهایی که بنگار زنده بود

افسانه های این شهر با تاریخچه ی آن گره خورده ، اتفاقاتی در طول تاریخ در بنگار رخ داده که می گویند دلیل متروک شدن شهر است . این تاریخچه از این قرار است:در حدود سال ۱۵۷۳ دردوران حکومت Bhagwant Das ( بهاگوانت داس ) یکی از پادشاهان راجستان هند ، شهری با قلعه های تاریخی ساخته شده و بنگار نام گرفت .بنگار محل سکونت پسر کوچکتر این پادشاه با نام Madho Singh ( مادهو سینگ ) بود . او که پادشاه جوانی بود در اکثر جنگ ها با پدر و برادرانش شرکت می کرد . او روز های پادشاهی اش را در بنگار می گذراند.در زمان پادشاهی او در بنگار بیشتر از ۲۰۰ خانواده با جمعیتی بالغ بر ۱۶۰۰ نفر زندگی می کردند . زندگی در کوچه پس کوچه های بنگار ادامه داشت تا این که تا این که پسرش Chhatr Singh ( چهتار سینگ ) زمام حکومت بنگار را به دست گرفت . اما پادشاهی او خیلی به طول نیانجامید و او در سال ۱۶۳۰ از دنیا رفت .بعد از مرگ او بود که کم کم بنگار متروکه شد تا این که در سال ۱۷۳۸ بنگار کاملا خالی از سکنه و شهری قحطی زده شد.

برگرفته از وبسایت کارناوال:

https://www.karnaval.ir/blog/bhangarh-city-cursed-spirits-india