چگونه به مطالعه عادت کنیم؟

چگونه به مطالعه  عادت کنیم  مطالعه هم مانند هر کا
چگونه به مطالعه عادت کنیم؟

#مطالعه هم مانند هر کار مفید دیگری سخت است! باید به مطالعه عادت کنید مانند یک کار روزانه که حتما باید انجام شود. مانند غذا خوردن که اگر نخورید انرژی ندارید، حالتان خوب نیست. دوست داشتن امر مطالعه یکی از مهم ترین عوامل در یادگیری مطالب است. و اتفاقا فقط منحصر به دانش آموزان نیست. شما در هر شغل و حرفه ای که باشید باید اطلاعات به روز در مورد آن داشته باشید تا موفق تر از همه ی هم صنفی های خود باشید. برای یک کارآفرین اولین و مهم ترین قدم داشتن اطلاعات به روز در حوزه ی کسب و کار است.

1- برای مطالعه زمان تعیین کنید.

چگونه ممکن است که هر روز در ساعت مشخصی احساس گشنگی می کنید و باید غذا بخورید؟ چگونه ممکن است هر شب سر ساعت به خصوصی احساس خواب آلودگی می کنید و بدن شما نیاز به خواب دارد؟ این یک عادت است. مطالعه هم می تواند تبدیل به عادت شود. به طوریکه شما سر ساعت 9 شب باید کتاب بخوانید. البته که عادت موثر و مفیدی است. پس سعی کنید برای مطالعه خود زمان در نظر بگیرید تا 21 روز اول کار مشکلی است اما بعد آن دیگر راحت است و شما سر همان ساعت تشنه ی مطالعه هستید.

2- فضای مجازی، تعطیل؟!

در روز چند ساعت از وقت خود را در دنیای مجازی می گذرانید؟ در دنیای مجازی به دنبال چه هستید؟ در اینستاگرام و تلگرام و دیگر شبکه های مجازی چه اقدامی می کنید؟ اگر وقت خود را در این دنیای پر از اطلاعات فقط به تفریح می گذرانید کاملا اشتباه است. نمی گوییم دنیای مجازی را تعطیل کنید اتفاقا برعکس، از آن به بهترین نحو و بیشترین استفاده را ببرید. می توانید به روز ترین مقالات به زبان اصلی و یا فارسی را در مورد حوزه ی کاری خود بخوانید و به کار ببرید. بهترین کتاب ها را به صورت پی دی اف در فضاهای مجازی به اشتراک می گذارند، حتی کتاب های صوتی هم به راحتی می توان پیدا کرد. از فضای مجازی برای رشد و توسعه خود استفاده کنید اگر نمی توانید آن را تعطیل کنید و کتاب بخوانید.

جالبه بدانید که با توجه پیشرفت های جالب علمی با نصب برنامه های گوشی مختلف مانند Quality time می توانید میزان مراجعه ی خود به گوشی و مدت زمانی راکه در فضای مجازی یا در هرکدام از قسمت های گوشی بودید را به صورت کاملا حرفه ای بررسی کرده و تدابیری برای از دست رفتن وقت ارزشمندتان بیاندیشید.

3- برای مطالعه با کتاب ارتباط برقرار کنید.

شما بهترین روش مطالعه را هم که انتخاب کنید و به کار ببرید، اگر کتابی که می خوانید را دوست نداشته باشید و با آن ارتباط برقرار نکنید، نمی توانید آن را پیش ببرید. موضوع جذاب خود را انتخاب کنید و کتاب هایی را که حس می کنید فونت و عکس و نوع نوشتار آن را دوست دارید انتخاب کنید. خواندن کتابی که دوست ندارید مانند این است که به کودکی که تازه خواندن یاد گرفته کتاب فلسفی بدهیم و انتظار داشته باشیم آن را یاد بگیرد.