محمد بنای جدید یا قدیمی؟

محمد بنا

محمد بنا باز هم به عنوان سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی انتخاب شد، انتخابی جذاب که در صورت تجدید نظر بنا در برخی از تصمیمات و همچنین استفاده از مربیان به روز و کارآمد می‌تواند امیدها برای بازگشت کشتی فرنگی به روزهای اوج را بار دیگر زنده کند.

به گزارش ایسنا، محمد بنا بار دیگر و اینبار با حکم حمید بنی‌تمیم سرپرست فدراسیون کشتی به عنوان سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی انتخاب شد، انتخابی که به شرط انجام برخی تحولات در نحوه کار این مربی کارکشته و پرافتخار می‌تواند تصمیمی منطقی، عقلانی و رو به جلو باشد.

بنا تجربه بی‌نظیری در مدیریت کشتی‌گیران و ایجاد یک ارتباط دوستانه همراه با نظم و دیسیپلین منحصر بفرد در تیم ملی دارد، مهارتی که بدون شک از عهده معدود مربیانی همچون رسول خادم، غلامرضا محمدی و محمد بنا برمی‌آید و همین امر نیز افتخار بزرگی همچون المپیک 2012 را برای بنا و کشتی فرنگی ایران البته با توجه به قوانین آن زمان کشتی که باب میل کشتی‌گیران ایرانی بود رقم زد، اما مشکل اصلی کشتی فرنگی ایران ناتوانی کشتی‌گیران در اجرای فنون مخصوصا در حالت سرپاست و معدود کشتی گیرانی همچون محمد علی گرایی توانایی اجرای فن در کش و قوس‌های کشتی و نه اصرار بر زیر کتف زدن و بیرون بردن حریفان از تشک کشتی را دارا هستند.

در ذهن مردم، محمد بنا نامی است که خاطرات خوش المپیک لندن را تداعی می کند بنابراین چهره شاخص کشتی فرنگی ایران مسئولیت سنگینی را بر عهده گرفته و باید اشتباهات را به حداقل برساند تا دوباره خاطرات خوش گذشته تکرار شود. بنابراین از سرمربی با سابقه تیم ملی انتظار می رود شیوه‌های قدیمی در تمرینات بدنسازی و برنامه‌ریزی تمرینی را کنار بگذارد چراکه با توجه به تغییرات گسترده در قوانین کشتی فرنگی و لزوم بروز شدن مربیان تیم ملی، تیم ملی کشتی فرنگی به تفکراتی مدرن و همسو با کشتی روز دنیا نیاز دارد که در این راه محمد بنا باید از مربیان فنی، به روز و کارکشته استفاده کند.

با نگاهی به تجربه المپیک ریو، اینبار بدون شک باید شاهد تغییرات جدی در نحوه تمرینات محمد بنا در بخش‌های مختلف و استفاده او از مربیان بروز و کارکشته باشیم، در غیر اینصورت طولی نخواهد کشید که هم محمد بنا مربی دوست داشتنی کشتی ایران و هم کشتی فرنگی از این انتخاب بهره لازم را نخواهند برد.