تاریخچه کسب و کار اینترنت اشیاء

من کشف کردم که چگونه استفاده های گذشته از فن آوری اینترنت اشیاء، می تواند در آینده برای کسب و کار شما مفید باشد.

تاریخچه کسب و کار اینترنت اشیاء

صرف نظر از این که یک تکنولوژی برای چه مدتی در بازار بوده است، شکل دهی آن به یک طراحی قابل استفاده، تبدیل آن به یک محصول یا سرویس و قابل پذیرش و قابل استفاده کردن آن برای مشتری، یک روند زمان بر و چالش برانگیز است. به عنوان مثال، کارل بنز اعتبار نخستین طراحی خودرو را در حدود سال های 1885 و 1886 کسب می کند. طراحی و ویژگی های محصول او به روشنی با خودروها در سال 2018 متفاوت است. فن آوری های جدید به تکامل محصول کمک می کنند. فن آوری تولید خودرو پیشرفته تر شده است، با ویژگی های جدید و عملکردهایی که بدون تغییر عملکرد اصلی محصول به آن اضافه شده است. این ویژگی ها و عملکردهای جدید عمدتا روش های فنی بهبود یافته هستند، چرا که تکنولوژی تمایل دارد بر تکنیک و روش های ما در انجام کارها تاثیر بگذارد. این تکنولوژی های مخرب تغییر را به همراه می آورند و سپس یک خرابی جدید رخ می دهد واین سیکل با یک تکنولوژی جدید ادامه می یابد.

اینترنت اشیاء (IoT) یک فن آوری است که توانایی تغییر آینده زمینه چگونگی مصرف منابع را دارد، در حالی که ما را نیز قادر می سازد تا تصمیمات کسب و کار بهتری اتخاذ کنیم. مفهوم فن آوری اینترنت اشیاء در مورد اتصال اشیا ملموس با شبکه های سیمی و بی سیم است تا بتوانند با یکدیگر ارتباط برقرار کرده و اطلاعات لازم را فراهم سازند. این ارتباط را می توان از طریق حسگرها و راه اندازهای تعبیه شده در اشیاء ایجاد کرد که می تواند هر چیزی باشد. از دستگاه قهوه ساز شما تا دستگاه خودپرداز و تا موتور خودروی شما.

فن آوری اینترنت اشیاء می تواند تا حد زیادی به کسب و کار شما کمک کند. برای درک اینکه چگونه این فناوری میتواند به کسب و کارتان کمک کند، مهم است تاریخچه پشت سر این فن آوری را درک کنید. یادگیری از گذشته می تواند در آینده به کسب و کار شما کمک کند.


آغاز
اصطلاح اینترنت اشیاء (IoT)، اولین بار در سال 1999 برای ترویج فناوری شناسایی فراکانس رادیویی (RFID) ابداع شد که از میدان های الکترومغناطیسی برای شناسایی و ردیابی برچسب های متصل به یک محصول استفاده می کند. این روش برای شناسایی خودکار و گرفتن اطلاعات (AIDC) به اندازه ای محبوب شد که توسط بسیاری از صنایع از جمله صنعت خودرو و همچنین صنایع نساجی و پوشاک مورد استفاده قرار گرفت. هدف این بود که نسبت به وضعیت فعلی تولید محصول، بینشی به دست آورده شود و از سرقت جلوگیری شود.

10 سال دیگر برای این اصطلاح طول کشید تا در بازار محبوبیت به دست آورد و چهار سال دیگر نیز طول کشید تا بین مردم شناخته شود. در حدود سال 2014، اصطلاح اینترنت اشیاء (IoT)، شاهد موجی از محبوبیت بود. من می گویم، "اصطلاح"، زیرا پدیده اینترنت اشیاء (IoT) به اندازه ای جامع و گسترده است که بسیاری از صنعتگران حتی تا همین اواخر قادر به اجرا و دستیابی به مزیت های واقعی تکنولوژی اینترنت اشیاء (IoT) در مقیاس وسیع نبوده اند.

کاربردهای فعلی اینترنت اشیا
از همان ابتدا، این فن آوری در بسیاری از بخش های کسب و کار از جمله بخش های مصرف کننده، زیرساخت و سازمانی استفاده شده است.

مصرف كننده
افراد در بخش مصرف کننده ممکن است از این اصطلاح آگاه نباشند، اما با موفقیت از فناوری استفاده می کنند و از آن لذت می برند. فناوری پوشیدنی جدیدترین موردی است که در میان مصرف کنندگان شناخته شده است. محبوبیت ساعت اپل و فیت بیت نیز شناخته شده است. محصولات متعددی مانند Smart Key و Smart Lock براساس سیستم های دسترسی و مجوز الکرترونیکی که به طور روزانه مورد استفاده مصرف کنندگان است، از این قبیل هستند.

زیر ساخت
در اینجا، زیرساخت ها را می توان به عنوان یک واژه برای تولید، ساخت و ساز، ساختمان و خانه، مدیریت انرژی و غیره استفاده کرد. پیاده سازی اینترنت اشیاء در مقیاس وسیع را می توان در این بخش دید. اینترنت اشیاء به طور موثر در نظارت و کنترل عملیات در پروژه های ساخت و ساز شهری و روستایی مانند راه آهن و پل ها کمک کرده است. سیستم های نظارت خودکار نه تنها ضعف های فرآیند را کاهش داده بلکه باعث کاهش هزینه های کلی شده اند. پیاده سازی اینترنت اشیاء در بخش تولیدی با یکپارچه سازی دستگاه ها، امکان کنترل صدا و مدیریت بهتر، مفید بوده است. این دستگاهها شامل دستگاه های حسگر، تشخیص هویت، ارتباطات و پردازشی هستند. آنها در انجام تقاضای محصول مناسب و دستیابی به بهینه سازی بلادرنگ در سراسر زنجیره تولید، بسیار مؤثر هستند.

سازمانی
با استفاده از اینترنت اشیاء برای بخش سازمانی، کسب و کارها موفق به راه اندازی کمپین ها در محیطی مشترک برای دستیابی به اهداف تجاری مشترک شده اند. اپلیکیشن های اختصاصی اینترنت اشیاء برای اهداف خاص مدیریت فرایند و کار، کسب و کارها را قادر به کاهش جریان کاری و رهایی کارکنان از انجام وظایف تکراری کرده است. استفاده از اپلیکیشن های اینترنت اشیاء توسط شرکت ها موجب افزایش شرکت های توسعه ی اپلیشمیشن های اینترنت اشیاء شده است. مصرف کنندگان باید قبل از تکیه بر یک شرکت توسعه ی نرم افزار اینترنت اشیاء، اولویت های خود را تعیین و در زمینه چگونگی گردآوری داده ها طراحی کنند.

کشاورزی
اینترنت اشیاء، اعتبار خود را در بخش کشاورزی با استفاده از راه اندازی دستگاه هایی به دست آورده است که کاربران را قادر به جمع آوری اطلاعاتی در مورد درجه حرارت، سرعت باد، وضعیت دام، محتوای خاک، بارندگی و رطوبت می کند. این دستگاه ها به کشاورزان در کاهش ریسک و مدیریت موثر ضایعات و محصولات کمک می کنند. این دستگاه ها همچنین به صنعت بیمه کمک می کنند که به داده ها دسترسی پیدا کنند و اطلاعات بیمه ای دقیقی را برای کشاورزان فراهم کند. کمپانی تحقیقاتی Machina Research در ژانویه 2016 گزارشی منتشر کرد و به اشتراک گذاشت که انتظار می رود دستگاه های کشاورزی به هم مرتبط، شاهد افزایش 22 درصدی در سال 2024 باشند.

نرخ رشد
انتظار می رود بازار جهانی اینترنت اشیاء در CAGR (نرخ رشد سالیانه ترکیبی) 28.5 درصد رشد کند و تا سال 2020 به 457 میلیارد دلار برسد. این فناوری در بخش هایی از قبیل حمل و نقل، تولید مجزا، تدارکات و تاسیسات به کار خواهد رفت.

آینده
بسیاری از شرکت ها خو را به شرکت اینترنت اشیاء تغییر داده اند. بنگاهها باید در نظر بگیرند که چگونه اینترنت اشیاء می تواند به شرکت و همچنین صنعت آن ها سود برساند. با برنامه ریزی برای آینده و درک نقش  این فناوری در نوآوری های آینده، شما می توانید کسب و کار خود را یک قدم جلوتر از رقبا به پیش ببرید.


برگرفته از: Business.com