پژمان خلیل زادهدر سال‌های اخیر براساس اخلاقیات انسانی و برا...

پژمان خلیل زادهدر سال‌های اخیر براساس اخلاقیات ان
پژمان خلیل زاده:در سال‌های اخیر براساس اخلاقیات انسانی و برای ایجاد فرهنگ صلح جهانی و اصلاح رفتارهای ضداجتماعی، پرداخت به مباحث نژادپرستانه جزو پروتکل‌های ساخت فیلم و دراماتورژی پیرنگ‌ها در مکانیسم هالیوود شده است. فیلم‌ها و روایت‌ها یکی پس از دیگری بر پرده‌ سینما ظاهر می‌شوند که دیگر این آخری‌ها موضوع بسیار لوس و لوث شده است. «آنها/Them» محصول آمازون سریالی در ژانر ترسناک هم در این آشفته‌بازار رنگارنگ تصویر و ضد‌نژادپرستی و فمینیسم‌گرایی و تبعیض‌های جنسیتی، درست در لبه‌ی پرتگاه می‌ایستد؛ پرتگاهی در شرف سقوط به عمق شعار و لبه‌ای که مجموعه را به زحمت ایستاده نگه می‌دارد. تنها حکم برنده‌ی «آنها» در پیش‌برد درام لحظه‌ایش نهفته است
سریال متاسفانه خیلی دیر مضمون ژانریک خود، یعنی حصول موتیف وحشت را در دل فرم روایی‌اش آغاز می‌کند و در طول هفت قسمت (از ده قسمت) دائماً در حصاری می چرخد که دیگر بعضی از آنها اضافی است. به همین دلیل می‌توان برخی از صحنه ها را در قسمت‌هایی از سریال اضافی و بی‌خود و یا کش‌دار قلمداد کرد که هیچ عاملیت مرکزی به تقارن ساختار نمی‌بخشند.
خانواده آموری دائماً با چند نزاع طرف حساب‌اند:
- نزاع جمعی
- نزاع پراتیک
- نزاع فردی
- نزاع گمشدگی هویت

این برخوردهای درون‌محور و برون‌محور در تصاعد بخشی از انجماد خسته‌کننده قسمت‌ها نقش کلیدی بازی می‌کند اما در کلیت و کلان اگر به آن نظر بیافکنید، می‌بینید که با یک ابژه‌ی ماکزیمال طرف هستید. سریال دقیقاّ از خوانش مینی‌مال می‌گریزد و چقدر خوب که در دام مینی‌مالیسم مد شده‌ی این روزهای سینما و تلویزیون گیر نمی‌کند.

#دنیای_نصویر_آنلاین #دنیای_تصویر #سریال #آنها #سریال_ترسناک

اینستاگرام دنیای تصویر/dtonline